Hus med mange løsninger

Skjult for omverdenen ligger det en liten perle. Hvis man først finner veien hit, åpner det seg et hjem med stort hjerterom og et gjennomført interiør. Paret som bor her er trygge på stilen sin, og har brukt lang tid på gjøre de riktige valgene for at det den røde tråden mellom rommene skal synes.

At stilen oppleves så gjennomført, har nok også en del å gjøre med at Uvdal Snekkerverksted har laget mange av løsningene til denne perlen av et hjem.

– Vi har levert kjøkken, bad, spisebord, garderobe, flere soverom og ellers litt småtteri, forteller André, daglig leder ved Uvdal Snekkerverksted.

Som et resultat av dette, har eierne fått utnyttet arealet på best mulig måte. Kriker, kroker og skjeve vinkler er sjarmerende heller enn utfordrende. Løsningene er fullt integrerte, og hører hjemme akkurat der de er.

De hyggelige huseierne er svært fornøyde med arbeidet som er utført. De har fått skreddersydde løsninger av høy kvalitet, og ønskene de har uttrykt har blitt realisert. På den måten har de endt opp med et hjem som er akkurat som de drømte om.

Les flere nyheter

Julestemnig på kontoret

På morgenmøte i slutten av november snakket vi om at det snart er jul!  Her hos oss har vi flere på kontoret som satt og ventet på at desember skulle komme, men kjente vi ..

  • Kvalitet i alle ledd.

Kvalitet og drømmer hånd i hånd

På Bergstølhovda i Ål ligger Scheieheim. Det har blitt det andre hjemmet til familien Scheie fra Oslo. Hytta ble ferdigstilt høsten 2022, og den har allerede bydd på mange gode opplevelser for familien. Enten ..

  • Byggeklosser.

Byggeklosser

-Jeg har bygd en by! Det skinner i stolte barneøyne, etterfulgt av et bredt smil. I Rødberg barnehage har barna gått helt opp i et større byggeprosjekt. De har bygd både i bredden og ..

  • Skreddersydde løsninger fra Uvdal Snekkerverksted.

Hus med mange løsninger

Skjult for omverdenen ligger det en liten perle. Hvis man først finner veien hit, åpner det seg et hjem med stort hjerterom og et gjennomført interiør. Paret som bor her er trygge på stilen ..

SPESIALBESTILL ALT PÅ ETT STED

Få et prisestimat

Hos Uvdal Snekkerverksted gjøres alt på huset – vi henter inn tømmeret og bygger innredningen bit for bit, spesielt tilpasset dine mål og ønsker. Så påføres farger og overflater før vi monterer alt hjemme hos deg.