LA DEG INSPIRERE AV TIDLIGERE PROSJEKTER

Ser du noe du liker?

Vi har laget alle slags innredninger og møbler i vårt snekkerverksted. Bruk knappene under for å velge type rom og klikk deg inn på et bilde for å bla i bildene.

Kjøkken

Et kjøkken er gjerne husets hjerte. Det fungerer som et sosialt samlingssted både til hverdags og fest, samtidig som det skal være funksjonelt og gi flyt i hverdagen.

Baderom

Badet er et sentralt rom i alles hverdag. Det er her du starter dagen, og det er her du avslutter den. Det skal være et rom som gir harmoni og overskudd. Å bygge et bad er å finne de rette tekniske løsningene men også det preget som gir deg sjelero.

Garderobe

Når garderoben er gjennomtenkt, kommer gjerne orden med på kjøpet.  Vi har laget hundrevis av skapløsninger til alle husets rom. Garderobene våre er stort sett produsert i furu, men kom gjerne med andre ønsker.

Soverom

Soverommet skal være et sted vi kan lade batteriene før en ny dag. Det skal føles lunt, hyggelig og harmonisk, og kanskje skal det gi litt energi også.  Det kan være hensiktsmessig å tenke på oppbevaring samtidig som du tenker på seng.

Vaskerom

Et vaskerom er ikke det synligste rommet i hjemmet, men et hvor det er viktig at ting fungerer som det skal og alt er lett tilgjengelig. Det er hjemmets fabrikk og flyter ting her er hverdagen gjerne et par hakk enklere.

Møbler, trapper, annet

Vi elsker å lage spesialtilpassede løsninger som møbler og trapper.  Det er blitt mer populært enn noensinne å sette sitt eget preg på møblene og få frem de ekte naturlige detaljene i materialene. For eksempel er stuebord, utebenker og trapper er ting vi i Uvdal Snekkerverksted har mye oppdrag på.

SPESIALBESTILL ALT PÅ ETT STED

Få et prisestimat

Hos Uvdal Snekkerverksted gjøres alt på huset – vi henter inn tømmeret og bygger innredningen bit for bit, spesielt tilpasset dine mål og ønsker. Så påføres farger og overflater før vi monterer alt hjemme hos deg.

Estimer pris
Inspirasjon